ŠKOLENÍ FACEBOOK MARKETINGU

07.04.2020

Facebook je nejrozšířenější sociální síť i v České republice a tak je nedílnou součástí propagace firem, značek i produktů. Zároveň umožňuje možnost přímé a okamžité komunikace se zákazníky, což je jedna z hlavních výhod Facebook marketingu.

Facebook je ideálním místem pro zviditelnění firmy, vedoucí ke zvýšení prodeje.

Pro dosažení cíle si můžete objednat reklamní agenturu, které svěříte správu facebookových stránek a reklamních kampaní. Pokud se rozhodnete ponechat si tuto aktivitu výhradně ve svých rukách, je dobré dodržet několik zásad, aby byla facebooková kampaň správně zacílena a nastavena. Nemáte s tím žádné zkušenosti? Rádi vám pomocí našeho Facebook školení pomůžeme. Řekneme vám nejen jak správně spravovat firemní facebookový profil, ale také jak účinně zacílit reklamu pro dosažení maxima z Facebooku.

Proč je důležité být s firmou na Facebooku?

Vzhledem k již zmiňované skutečnosti, že je Facebook nejrozšířenější a nejpoužívanější sociální sítí v České republice, se tak stává důležitým komunikačním a následně i marketingovým kanálem nejen firem, ale i zákazníků a to těch stávajících i potencionálně nových.

Facebook reklama umožní dostat se do podvědomí mnoha lidí, kteří se mohou stát vašimi zákazníky. Zároveň jste v každodenním živém on-line kontaktu se stávajícími klienty a to například formou statutu nebo sdílením firemních fotografií. Zákazníci tak nejen vidí vaše nové služby či produkty, ale mohou se zároveň ptát na to, co je zajímá, případně přijít i s nějakým nápadem na zlepšení.

Facebook umožňuje zviditelnění firemní značky jednak přes placenou reklamu nebo zveřejňováním sponzorovaných příspěvků. Díky této službě získáte demografické údaje o lidech, kteří čtou vložené příspěvky a reagují na ně. To umožňuje lépe zacílit klíčovou skupinu, na kterou pak zaměříte svoji reklamní kampaň.

Proč využít školení Facebook marketingu?

Nemusíte oslovovat reklamní agenturu, ale naučíte se zvládnout facebookovou kampaň sami. 

Tím jednoznačně šetříte finance, které naopak můžete využít do facebookové reklamy. Školení Facebook marketingu vám umožní zvýšit dosah i efekt takové kampaně a proto je vhodný nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé.

Ještě jste vůbec nikdy nepoužili k propagování své firmy nebo svého výrobku prostředí sociální sítě? Máte pocit, že nevyužíváte naplno již zřízený facebookový profil firmy? Chtěli byste poradit, jak přesněji a efektivněji zacílit na konkrétní skupinu potencionálních zákazníků? Chcete umět přehledně a efektivně vyhodnocovat výsledky aktuálních marketingových kampaní? Ve všech těchto případech vám může maximálně pomoct naše školení. Naučíme vás, jak si můžete sami všechny stránky Facebook marketingu spravovat a ovládat.

Facebook školení – jak probíhá?

Ohromnou výhodou tohoto druhu školení je fakt, že my přijedeme za vámi. Ušetříme vám tak náklady i čas na cestování. Navíc se budete pohybovat v prostředí vlastní firmy, které důvěrně znáte a cítíte se v něm jako doma. Našeho školení se může účastnit jak celá skupina, tak samostatný zaměstnanec. Neváhejte nás kontaktovat – domluvit se můžeme osobně nebo telefonicky.

Pokud si to budete přát, můžeme vám poradit také s komplexní marketingovou strategií nebo s umístěním a tvorbou reklamních bannerů. S Facebook marketingem totiž marketingová strategie a prezentace společnosti úzce souvisí. Cílem je, aby všechny komunikační kanály firmy – jak telefonní, osobní i ty na sociálních sítích – probíhaly jednotně a konzistentně.