MARKETINGOVÁ KONZULTACE JAKO NÁSTROJ K VYŠŠÍM ZISKŮM

28.03.2020

Marketingová konzultace je cestou k vylepšení prezentace firmy, čímž dosáhnete větších zisků. Obsahuje řadu doporučení týkajících se vhodného výběru propagace a reklamy tak, aby se veškeré dostupné komunikační kanály využily co nejefektivněji.

Jak probíhá marketingová konzultace s námi

V příjemné atmosféře dojde k prvnímu setkání s vámi. Naším cílem bude zjistit něco o firemních cílech a o aktuálním využití reklamy a jejím konkrétním efektu. Budeme chtít poznat přednosti a silné stránky vaší společnosti a v čem jste pro klienty přínosem. Budeme analyzovat stávající i potencionální zákazníky, jaké mají zájmy, kolika finančními prostředky disponují, co hledají na internetu. Díky tomu se lépe zaměříme přesně na potřebnou cílovou skupinu vašich případných zákazníků. Na základě toho všeho vám ukážeme, na jaké firemní výhody mířit při jednáních se zákazníky a jak je získat na svoji stranu.

Další fáze bude zaměřena na konkrétní služby a produkty firmy. Co je tím hlavním, o čem vaše firma vlastně je? O co projevují dosavadní zákazníci největší zájem? Který z nabízených produktů není vidět a zaslouží si větší propagaci? Jaké jsou plusy jednotlivých výrobků a služeb? To všechno se při společné konzultaci s vámi pokusíme zjistit.

Dalším krokem marketingové konzultace je positioning společnosti. Positioning je klíčovým prvkem marketingové strategie firmy, protože má za cíl odlišit se od konkurence a pomoci potencionálním zákazníkům pochopit a zapamatovat si výhody spolupráce s vámi a vaší značkou. Připravíme pro vás komplexní dokument, díky němuž se následně vytvoří takzvaný marketingový mix.

Ukážeme vám, na jakou cílovou skupinu vašich zákazníků se zaměřit a jak a kde najít a oslovit osoby, které zajímá právě to, co nabízíte.

Poslední fází naší úvodní spolupráce je domluvení kontroly marketingového plánu prostřednictvím dalších marketingových konzultací. Nejedná se samozřejmě o povinnost, ale ze zkušeností našich klientů jsme pochopili, že takováto setkání jsou velmi prospěšné. Nejenže s vámi vzájemně konzultujeme a vylepšujeme reklamu a marketing pro posílení vaší značky, ale přinášíme i mnoho nových nápadů a návrhů.

Proč si objednat konzultaci od nás?

Máme mnohaleté zkušenosti s propagací různých služeb i produktů. Jsme specialisté v oboru, mající praxi se sestavováním marketingových plánů pro společnosti s mnoha různými zaměřeními.

Na míru připravíme doporučení, jak zlepšit on-line prezentaci. Zároveň poskytneme tištěné výstupy pro další rozvíjení marketingu firemní značky.

Pokud budete chtít, pomůžeme vám i s vlastní realizací námi navrhovaných řešení.  Nebudete tedy muset objednávat další společnosti na konzultace s analýzou marketingu nebo na samotnou realizaci navrhovaných řešení.

Pro koho je taková konzultace vhodná?

Ideální jsou začínající společnosti a uvítají pomoc s nastavením vhodné propagace a reklamy.

Marketingová konzultace je prospěšná i pro firmy, které jsou nespokojené s aktuálními výsledky svého dosavadního marketingu. V takovém případě vám pomůžeme věc zanalyzovat a navrhneme změny pro zvýšení efektivity propagace.

Přínosem může být i vzájemná spolupráce s firmou, kde všechno běží jak má. Můžeme vám pomoci získat další zákazníky a tím zvýšit čistý zisk.

Přáli byste si firemní marketing řídit výhradně sami? Máte omezený rozpočet na propagaci? Jste malá firma? Pak nabízíme marketingové školení, kde vám prozradíme základy dobrého marketingu a vy se pak sami rozhodnete co a kde ve firmě uplatnit.